Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τι απαντά ο επικεφαλής της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας για τον διορισμό του από τον Σαμαρά [εικόνες]


Απαντά, παραθέτοντας και τα πτυχία του, ο Χρήστος Γιάνναρης στο σημερινό δημοσίευμα των Νέων σχετικά με τον διορισμό του στη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, παρότι έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Χρήστος Γιάνναρης είναι άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χωρίς να διαθέτει μεταπτυχιακό διορίστηκε στις 30 Απριλίου επικεφαλής της Επιτροπής και εμφανίζεται πλέον ως κάτοχος του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας.

Η απάντησή του έχει ως εξής:

«Σχετικά με την πρωτόδικη απόφαση δικαστηρίου που αναφέρεται στο δημοσίευμα της στήλης σας, σας γνωρίζω τα ακόλουθα. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου την περίοδο 2004-2007 στη θέση του Διοικητή ΔΥΠΕ Πελοποννήσου υπεβλήθη μήνυση από εργαζόμενο ιατρό, η οποία εξετάστηκε πρόσφατα πρωτοδίκως. Η πρωτόδικη απόφαση και για την οποία δεν έχει γίνει –ακόμα- γνωστό το σκεπτικό της, προήλθε μετά από τεκμηριωμένη αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας και χρονικά πολύ αργότερα από απαλλακτική διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.

Το θέμα αφορούσε δύο τρίμηνες, σύμφωνα με το νόμο μετακινήσεις (μία για κάθε έτος) Ιατρού Ουρολόγου από το Νοσοκομείο Καλαμάτας στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης τα έτη 2006 και 2007.

Η μετακίνηση έγινε νόμιμα και έγκαιρα και ήταν επιβεβλημένη για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και τη διασφάλιση του υπέρτατου δημόσιου αγαθού της υγείας. Σας διαβεβαιώνω ότι και σήμερα αν βρισκόμουν στην ίδια θέση και υπήρχε αντίστοιχη ανάγκη για τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος συνανθρώπων μας, πάλι το ίδιο θα έκανα!

Τέλος σε ό,τι αφορά την αναφορά σας περί δήθεν καθυστέρησης λήψης των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών μου, σας επισυνάπτω όλους τους προ δεκαετίας μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών μου.

Χρήστος Γιάνναρης

Οικονομολόγος E.M.Sc in TQM (2000)».



Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...