Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Οργή και αγανάκτηση σε παραγωγούς ελαιολάδου εκτός πρώην επαρχίας Καλαμάτας !


Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις παραγωγών και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο παραγωγής τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου εκτός πρώην επαρχίας Καλαμάτας !
Συγκεκριμένα επιχειρηματικά οικονομικά συμφέροντα με έδρα την Καλαμάτα με επιστολές τους, ξεσηκώνουν Αγγλους Γερμανούς Ολλανδούς ακόμη και Αιγύπτιους που προσφεύγουν με ενστάσεις κατά της τροποποίησης της απόφασης ΕΕ 510/2006 όπως αυτή δημοσιεύτηκε με Αριθ. ΕΚ: EL-PDO-0117-0037-21.12.2009 που επεκτείνει τα όρια της «Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης» (ΠΟΠ) Καλαμάτας σε όλη την περιφερική ενότητα Μεσσηνίας.

Αυτά τα ίδια συμφέροντα επιθυμούν να παραμείνει το καθεστώς αυτό για τα επόμενα 20 χρόνια ως έχει.

Οι βουλευτές του νομού γιατί « Σιγή Ασυρμάτου»;;;

Το επιμελητήριο Μεσσηνίας σφυρίζει αδιάφορα, όταν επιστολές αποστέλλονται με την σφραγίδα του επιμελητήριου χωρίς την λήψη απόφασης του διοικητικού συμβουλίου.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος του νομού, ο δήμος Μεσσήνης τι θα πράξει για να προστατεύσει τα συμφέροντα των παραγωγών ελαιολάδου του δήμου, μιας και πρόκειται για το βασικό αγροτικό αγαθό που παράγετε στα όρια του;;;

Θα στηρίξει της «Μηνυτήριες αναφορές προς τον εισαγγελέα Καλαμάτας» που θα αποσταλούν από τους ενδιαφερόμενους «πληγέντες» παραγωγούς, τυποποιητές;;;

Θα διαμαρτυρηθεί με παραστάσεις η ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου προς τα αρμόδια όργανα;;;

Σε μια εποχή που η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δοκιμάζετε σκληρά από φτώχια, ανεργία ακόμη και πείνα, αυτά τα σκοτεινά οικονομικά συμφέροντα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους κέρδος και τίποτε άλλο, θα πρέπει να πολεμηθούν από όλους (Δήμους, Συνεταιριστηκές οργανώσεις, βουλευτές, επιμελητήρια, ΜΜΕ)….

dimithliop.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...