Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κόρινθος: Στο οινοποιείο συσκεύαζαν 142 κιλά κάνναβης!


Το οινοποιείο ενός 49χρονου Έλληνα στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Κορινθίας χρησιμοποιούσε ως αποθήκη και συσκευαστήριο μια σπείρα εμπόρων ναρκωτικών που διακινούσε σε χώρες της Ευρώπης μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε… ασκούς μεταφοράς οίνου!

«Εγκέφαλος» της σπείρας ήταν ένας 40χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών, τόσο από τις ελληνικές αρχές όσο και από αυτές της Ελβετίας. Μαζί του συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του οινοποιείου, ένας 44χρονος από την Αιτωλοακαρνανία και ένας 45χρονος Κύπριος ιδιοκτήτης χώρου στάθμευσης φορτηγών στην περιοχή του Ασπροπύργου. Ένας ακόμη Αλβανός ηλικίας 24 χρόνων που κατοικεί στην Κορινθία δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται.

Στο οινοποιείο και τα σπίτια των μελών της σπείρας 142 κιλά και 285 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αλβανικής προέλευσης και ένα οπλοστάσιο που αποτελούνταν από δύο «Καλάσνικοφ» με τέσσερις γεμιστήρες και 192 σφαίρες, ένα περίστροφο, δύο μονόκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο όπλα τύπου μπρελόκ και 140 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων. Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα και δυο βαν, ένδεκα κινητά τηλέφωνα και 3.950 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...