Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τρίπολη: Συγκλονιστικό βίντεο με το τροχαίο των αθλητών του Διομήδη


Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που δείχνει τους δύο νεαρούς παίκτες της ομάδας χαντμπολ του Διομήδη Άργους να πέφτουν με το μηχανάκι τους σε ένα αυτοκίνητο που παραβιάζει το Stop στην Τρίπολη.

Οι δύο αθλητές, Λευτέρης και ο Αλέξανδρος Κρεμαστιώτης πήγαιναν με το μηχανάκι τους στο 1ο Λύκειο Άργους για να δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις όταν ένα αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και εκείνοι δεν κατάφεραν να φρενάρουν και έπεσαν πάνω του.

Οι δύο νεαροί παίκτες της ομάχας χάντμπολ του Διομήδη Άργους νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση αλλά ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, όπου έχει κακώσεις σε όλο του το πρόσωπο, με σπασμένο το σαγόνι, τα δύο ζυγωματικά και την μύτη του. Οι θεράποντες ιατροί περιμένουν την βελτίωση των σοβαρών οιδημάτων και εκχυμώσεων στο πρόσωπό του, προκειμένου να προβούν σε επέμβαση επανόρθωσης και αποκατάστασης των σπασμένων οργάνων του, για αυτό και σαν αρχική ημερομηνία χειρουργείου έδωσαν την Τετάρτη 22 Μαϊου.

Ο αδερφός του Αλέξανδρος, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Άργους, όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση για τον σπασμένο γοφό του, αλλά και αυτός έχει σπάσει την γνάθο του, οπότε για τους ίδιους λόγους θα οδηγηθεί ξανά στο χειρουργείο την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...