Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ημερίδα για την "Ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο" στο πλαίσιο του Ποδηλατικού Άθλου ΙΙ "Γύρος της Πελοποννήσου" διοργάνωσε το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ) την Κυριακή 26 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα στο Βουλευτικό.
 
Στην ημερίδα μίλησε η Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά, πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ) με θέμα: "Οδική ασφάλεια: Θέμα παιδείας, στοιχείο ανάπτυξης και πολιτισμού", η Υπαστυνόμος Α΄ Ροτζιώκου Ιωάννα του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου με θέμα: "Ποδήλατο: Μέσο για την κατάκτηση του Ευ Ζην" και ο Πασχάλης Τσαρούχας ηθοποιός και συγγραφέας με θέμα: "Μέτρα ασφαλείας για αναβάτες".


Συγχρόνως στην πλατεία συντάγματος λειτούργησε έκθεση με προσομοιωτές όπου πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να δοκιμάσουν πως είναι να ντεραπάρει ένα αυτοκίνητο, πόση μεγάλη ασφάλεια παρέχει στους επιβάτες η ζώνη ασφαλείας, τις επιπτώσεις του αλκοόλ στην οδήγηση αλλά και  τις οδηγικές ικανότητες σε έναν σύγχρονο προσομοιωτή οδήγησης.


Την  εκδήλωση παρακολούθησαν σύσσωμο το προσωπικό της Αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας, ο αστυνομικός διευθυντής Αργολίδας Ι.Σιαχάμης, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ.Μανιάτης, ο αντιπεριφερειαρχης Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Α.Πουλάς, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος και πολιτευτής Β.Σιδέρης και πολύς κόσμος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...