Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση σε τρεις νομούς της Πελοποννήσου

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε τρεις Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Συνελήφθησαν 20) άτομα, προσήχθησαν 112 και έγινε έλεγχος σε 558.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (11-7-2013), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε πεντακόσια πενήντα οκτώ (558) άτομα, εκ των οποίων τριακόσια εξήντα έξι (366) ήταν ημεδαποί και εκατόν ενενήντα δύο (192) ήταν αλλοδαποί καθώς και σε τριακόσια ενενήντα πέντε (395) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εκατόν δώδεκα (112) άτομα, από τα οποία εξήντα τρεις (63) ήταν ημεδαποί και σαράντα εννέα (49) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι (20) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Δύο (2) ημεδαπές στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -375.912,35- και -61.528,07- ευρώ αντίστοιχα.

Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -61.991,02- ευρώ.

Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για ηχορύπανση.

Δύο (2) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ στην Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.

Ένας (1) αλλοδαπός στην Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.

Ένας (1) ημεδαπός στην Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.

Τρεις (3) ημεδαποί στην Λακωνία, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Δύο (2) ημεδαποί στην Μεσσηνία, για καταδικαστικά έγγραφα.

Ένας (1) ημεδαπός στην Μεσσηνία, για στέρηση άδειας λειτουργίας υγειονομικού καταστήματος.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν δύο (102) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεκαοκτώ (18) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και μία (1) παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...