Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Καταδίκη της εισβολής της Χρυσής Αυγής σε νοσοκομείο της Καλαμάτας


Την χθεσινή εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο της Καλαμάτας καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας πως ο νόμος της Χρυσής Αυγής είναι «ο νόμος του υποκόσμου».

Η Χρυσή Αυγή, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει να τραμπουκίζει στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, καταπατά τους νόμους και με τη βία και τον εκφοβισμό προσπαθεί να επιβάλλει το δικό της νόμο.

Τέλος στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως η ψήφιση της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για εκδηλώσεις ρατσιστικής βίας και ξενοφοβίας, γίνεται κάθε μέρα και πιο επιτακτική σημειώνοντας πως η δημοκρατία μας είναι μαχητική και αμυνόμενη.
Υπενθυμίζεται πως μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση, πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας έφοδο στο νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να ελέγξουν αν εργάζονται παράνομα αλλοδαπές ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Η διοίκηση του νοσοκομείου σημειώνει πως «τέτοιου είδους πρακτικές που έρχονται να υποκαταστήσουν τη θεσμοθετημένη λειτουργία των αρμόδιων αρχών δεν έχουν θέση στη δημοκρατικώς συντεταγμένη πολιτεία μας».

Σχετικά με την απασχόληση αλλοδαπών αποκλειστικών νοσοκόμων, στη σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείο τονίζεται ότι η διοίκηση «καθημερινά παρακολουθεί, ελέγχει, εποπτεύει και συνεργάζεται με όλα τα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας που εμπλέκονται στο θέμα (ΙΚΑ, ΣΕΠΕ, Αστυνομία, Εισαγγελία, Σωματείο των Αποκλειστικών Νοσοκόμων)».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...