Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Ο Δήμος Τρίπολης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τρίπολης Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων. 

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την  περίοδο του Απριλίου, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Τρίπολης  μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Επεξεργασία Κειμένου - Διαδίκτυο (Ι)  50 ώρες

Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2 - Β1) 25 ώρες

Γαλλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2)  25 ώρες

Περιβάλλον και καθημερινή ζωή  25 ώρες

Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου Τρίπολης. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας  ή του διαβατηρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε :

Α) στο  Κέντρο Διά  Βίου Μάθησης του Δήμου  Τρίπολης   στη  διεύθυνση  Μεταμορφώσεως  &  Αλεού Τηλ. 2710-232524 τις εργάσιμες μέρες από 9.30 π.μ -12.30 μ.μ.

Β) στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Τρίπολης στο συγκρότημα των Τεχνικών Σχολείων -ΙΕΚ-ΣΔΕ Τηλ:2710-222757 από Δευτέρα –Παρασκευή και ώρες 16:00 -20:00 το απόγευμα.

Γ)  στα ΚΕΠ  των Δημοτικών Ενοτήτων του Καλλικρατικού  Δήμου Τρίπολης κατά τις εργάσιμες  μέρες και ώρες αυτών.( Κορυθίου, Βαλτετσίου, Σκυρίτιδας, Μαντινείας, Τεγέας, Φαλάνθου, Λεβιδίου)

Δηλώσεις  συμμετοχής μέχρι 20/4/2013

 Θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...