Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Αυλαία στο 1ο Arcadian Tennis Open Γυναικών 2013

 Έπεσε η αυλαία του 1ου Arcadian Tennis Open Γυναικών 2013 από την ΑΕΚ Τρίπολης. Ήταν ένα τουρνουά, που οργάνωσε για πρώτη φορά ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, και που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από την αίγλη των Κολοκοτρωνείων. Στο συγκεκριμένο open, το οποίο είναι μέσα στα τέσσερα τουρνουά γυναικών που γίνονται στην Πελοπόννησο πήραν μέρος 21 γυναίκες ερχόμενες τόσο από την περιοχή της Αρκαδίας, όσο από την Κόρινθο, την Σπάρτη και το Άργος. Χορηγός του  1ου Arcadian Tennis Open Γυναικών ήταν ο παραδοσιακός Ξενώνας "SEMELI - Domaine Helios".

Οι ιδιοκτήτες του οινοποιείου αλλά και του παραδοσιακού αυτού ξενώνα, προσέφεραν τόσο τα δώρα στις νικήτριες, όσο και τα βραβεία του τουρνουά, τα οποία είναι πρωτότυπα στην κατασκευή και μοναδικά στην παραγωγή, αφού θα κατασκευάζονται μόνο για το συγκεκριμένο open από την εταιρεία Έπαθλον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά την πρώτη θέση κατέλαβε η Ρεβέκκα Αργυροπούλου (περσινή φιναλίστ των Κολοκοτρωνείων 2012), η οποία στον τελικό κέρδισε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι 3,5 ωρών την Γκουντάνη Γεωργία με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-4). Στους ημιτελικούς η Αργυροπούλου και η Γκουντάνη κέρδισαν τις Γιαννακοπούλου Κατερίνα (6-2, 4-6, 6-3) και Σταθούλια (6-3, 6-3) αντίστοιχα. Ως εκ τούτου η Γιαννακοπούλου και η Σταθούλια κατέλαβαν τις δύο τρίτες θέσεις του open. Οι αγώνες του 1ου Arcadian Tennis Open Γυναικών 2013 ξεκίνησαν την Παρασκευή 28/6 και την Κυριακή 30/6 έγιναν οι ημιτελικοί και οι τελικοί του τουρνουά. Στις τενιστικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης προσήλθαν το συγκεκριμένο τριήμερο αρκετοί φίλοι του αθλήματος, οι οποίοι χάρηκαν ένα πολύ συναρπαστικό open, που είχε αρκετά καλό επίπεδο.


Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων και η διοικούσα επιτροπή του διοργανωτή ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης και τον Δήμο Τρίπολης για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης. Ευχαριστούν επίσης τον Χορηγό του τουρνουά "SEMELI - Domaine Helios", όλες τις συμμετέχουσες σε αυτό το open, συγχαίρουν τις νικήτριες του τουρνουά (1η Θέση: Αργυροπούλου Ρεβέκκα, 2η Θέση: Γκουντάνη Γεωργία, 3η Θέση: Γιαννακοπούλου Κατερίνα και 3η Θέση: Σταθούλια Βούλα) και εύχονται την επιστροφή όλων αυτών των αθλητριών του Arcadian Tennis Open στο τουρνουά των "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ 2013".

Την σκυτάλη σε λίγο καιρό παίρνουν οι άνδρες αφού σε λίγες μέρες ξεκινά το "1ο Arcadian Tennis Open Ανδρών 2013". Χορηγός και σε αυτό το τουρνουά, όπως και στων γυναικών θα είναι ο παραδοσιακός Ξενώνας "SEMELI - Domaine Helios". Το τουρνουά των ανδρών θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5/7 και θα λήξει την Κυριακή 7/7/2013 στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, κάνοντας για μια ακόμη φορά την Αρκαδία, την Τρίπολη και τον όμιλο τένις της ΑΕΚ το κέντρο του τενιστικού ενδιαφέροντος για τον μήνα Ιούλιο.


arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...