Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Φιλιατρά: Λαμπρός ο εορτασμός του ΟΧΙ

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, παρόλο τον συννεφιασμένο καιρό, πραγματοποιήθηκε στα Φιλιατρά ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν, ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Πούλος Αναστάσιος, Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας αλλά και Συμβούλων του τοπικού συμβουλίου Φιλιατρών και πλήθος κόσμου ο οποίος καταχειροκρότησε τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην παρέλαση.
Απόντες για άλλη μια φορά ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας, ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών κ. Χαράλαμπος Στάμος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στις 10:30 τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Πεσόντων από μαθητές σχολείων των Φιλιατρών και φορείς της πόλης.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών κ. Αικατερίνη Μπότου, και αμέσως μετα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πεσόντων.
Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με την μαθητική παρέλαση ενω καταχειροκροτήθηκαν το ειδικό σχολείο Φιλιατρών και το Επαγγελματικό εργαστήρι Φιλιατρών.

Δείτε  Video από την παρέλαση στα Φιλιατρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...