Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Γερμανικό ενδιαφέρον για αθλητικό τουρισμό σε Λουτράκι και Ναύπλιο

Με παράγοντες των Δήμων Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και Ναυπλίου θα έχει από τη Δευτέρα ο Γενικός Διευθυντής Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του ομοσπονδιακού κρατιδίου του Έσσεν... της Γερμανίας, Dr. Heinz Zielinski.

Ο κος Zielinski συνοδευόμενος από τον γραμματέα του Mr. Musa Lami θα επισκεφτεί την πόλη του Λουτρακίου καθώς και την ευρύτερη περιοχή από τις 28.10.2012 έως τις 31.10.2012, μετά από πρόσκληση του Loutraki Tourism Organization.

Ειδικά για την πόλη του Λουτρακίου, στο πρόγραμμα του Dr. Zielinski εντάσσονται επιθεωρήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων, του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού, του Loutraki Thermal Spa, ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής και αρχαιολογικών χώρων.

Το κρατίδιο του Έσσεν είναι μία από τις ισχυρότερες οικονομικά περιφέρειες της Ευρώπης καθώς η κομβική γεωγραφική του θέση έχει συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξή της επιχειρηματικής και βιομηχανικής δραστηριότητας.

Το πρόγραμμα του Dr. Heinz Zielinski εκτός από τις συναντήσεις που θα έχει στο Λουτράκι και στο Ναύπλιο, περιλαμβάνει ακόμα συναντήσεις με παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και της Περιφέρειας Αττικής με σκοπό την διεύρυνση διμερών σχέσεων και επιχειρηματικών συνεργασιών στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.
moriasnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...