Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Παρέλαση με μικρή ένταση στο Ναύπλιο


Την καθιερωμένη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησε πλήθος κόσμου στο Ναύπλιο παρουσία του εκπροσώπου της κυβέρνησης, υφυπουργού ανάπτυξης Θανάση Σκορδά.

Προηγήθηκε η δοξολογία στον ναό Αγίου Γεωργίου παρουσία όλων των τοπικών αρχών και του βουλευτή Αργολίδας Γ.Ανδριανού.

Η κατάθεση στεφάνων έγινε στο ηρώο της 25 Μαρτίου, από τον υφυπουργό Θ. Σκορδά, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλο, τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο, τους εκπροσώπους τον σωμάτων ασφαλείας και συλλόγους αποστράτων.

Δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένα μέλη του Αντιφασιστικού Μετώπου Αργολίδας στο άκουσμα του ονόματος του υφυπουργού κατά την κατάθεση στεφάνων και πορεία στο τέλος της παρέλασης με πανό που έγραφαν κατά των μέτρων και "Οχι στο 4ο Ράιχ", υπό την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Να πούμε εδώ πως και φέτος πολλά ήταν τα παιδιά από τα σχολειά που παρέλασαν όπου δεν έστριψαν το κεφάλι προς τους επισήμους, ενω καταχειροκροτήθηκαν τα στρατιωτικά τμήματα από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου.

Μικρο επεισόδιο δημιουργήθηκε με πολίτη που χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους "μπαχαλάκηδες" άλλα περιορίστηκε σε φραστική μόνο αντιπαράθεση.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...