Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΣΣΕΝ

Με τον Γενικό Διευθυντή Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του ομοσπονδιακού κρατιδίου του Έσσεν της Γερμανίας, Dr. Heinz Zielinski και τον Γενικό Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εταιρικού Αθλητισμού κ. Musa Lami, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Οι κύριοι Ηeinz Zielinski και Musa Lami επισκέφτηκαν την πόλη του Ναυπλίου με σκοπό την διεύρυνση διμερών σχέσεων και επιχειρηματικών συνεργασιών στο πλαίσια της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού. Σήμερα η γερμανική αντιπροσωπία επισκέφτηκε ιστορικά μνημεία της περιοχής ,το παράρτημα της Εθνικής πινακοθήκης στο Ναύπλιο , όπου είδε την έκθεση για τα χρόνια της Βασιλείας του Οθωνα στην Ελλάδα. 

Επισκέφτηκε επίσης και αθλητικούς χώρους του Ναυπλίου εξετάζοντας ενδεχόμενη χρήση τους από γερμανούς αθλούμενους. Ο κ. Dr. Heinz Zielinski, εκτός του Δήμου Ναυπλιέων, πραγματοποίησε κατά την παραμονή του στην χώρα μας συναντήσεις με παράγοντες του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, του της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και της Περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...