Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΓΟΣ: Η Δημοτική Παράταξη Αλλαγή Πορείας έκοψε τη πίτα της

Η Δημοτική Παράταξη Αλλαγή Πορείας, του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου,  πραγματοποίησε  εκδήλωση για την κοπή της πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου  στον Πανταζή στο Κεφαλάρι.  

Σε μία κατάμεστη αίθουσα  από κόσμο ο Δήμαρχος του Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος  ευχαρίστησε  την παράταξη  του ,τους πολίτες  όλου του Δήμου γιατί όπως τόνισε ‘’Η παρουσία σας κι η στήριξή σας ,είναι σημαντική μας δίνει  δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που έχουμε  αναλάβει’’ .

"Ο Δήμος , έχει επιτέλους φωνή και ισχυρή παρουσία χάρις στο Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος τιμά με τον καθημερινό του αγώνα την εντολή που του δώσανε" , θα πει ο Δήμαρχος  Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός .

Το παρών τους έδωσαν επίσης κι ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Γ. Σμυρνιώτης   ,ο δήμαρχος Πύλου  Νέστωρος κ.Δ. Καφαντάρης    κι ο δήμαρχος  Επιδαύρου κ. Κ.Γκάτζιος. Παρών κι ο βουλευτής Αργολίδος κ. Ανδριανός .

Να σημειωθεί πως την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος  πατέρας Γεώργιος Σελλής ,πρόεδρος του ΙΣΚΕ, μαζί με τον πατέρα  Μιχαήλ Μετζάκη ,ιερέα Κεφαλαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...