Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο γύρος της Πελοποννήσου με ένα ποδήλατο από τον Σπύρο Καρατζούλη


1000 χιλιόμετρα, 12 πόλεις, εφτά ημέρες και ένα ποδήλατο…

Ο Σπύρος Καρατζούλης στις 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά τον γύρο της Πελοποννήσου με ένα ποδήλατο, με στόχο να το προωθήσει, τόσο ως μεταφορικό μέσο στα σύγχρονα αστικά κέντρα όσο και ως άθλημα, καθώς είναι μία από πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για την καλύτερη φυσική κατάσταση του ατόμου.

Στην Πάτρα ο Σπύρος Καρατζούλης θα φτάσει στις 6 Σεπτεμβρίου και θα τον συνοδεύσουν στην προσπάθεια του ποδηλατικοί σύλλογοι της πόλης και φίλοι του ποδηλάτου. 

Ο γύρος της Πελοποννήσου με ένα ποδήλατο ξεκινά για τον Σπύρο Καρατζούλη από το Άργος και το ταξίδι του θα έχει την εξής διαδρομή στη συνέχεια: Τρίπολη- Σπάρτη- Καλαμάτα- Κυπαρισσία – Πύργος- Αμαλιάδα- Πάτρα- Αίγιο- Κιάτο- Κόρινθος – Ναύπλιο.


Μία διαδρομή 1000 χιλιομέτρων με ένα και μοναδικό σύνθημα: «1000 πεταλιές όλοι μαζί». Το ποδηλατικό αυτό event γίνεται με την στήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Καρατζούλης έχοντας την εμπειρία αρκετών ποδηλατικών οδοιπορικών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο, είναι ένας από τους μεγαλύτερους λάτρεις του ποδηλάτου που έχει βοηθήσει στην διάδοση του.

Το όνομα του και μόνο εγγυάται την επιτυχία και του νέου αυτού εγχειρήματος…


patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...