Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Τρίπολη: Επιχείρησαν να «παγιδεύσουν» ΑΤΜ

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Τρίπολη έπειτα από διερεύνηση του Τμήματος Ασφαλείας και κατάλληλη αξιολόγηση, διασταύρωση και αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Ρουμανίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, εκ των οποίων ο ένας, 22 ετών, κατηγορείται επιπλέον για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες, το απόγευμα της Πέμπτης, αφού αρχικά τοποθέτησαν αυτοσχέδιο μηχανισμό σε Αυτόματο Τραπεζικό Μηχάνημα (ΑΤΜ), με σκοπό την «παγίδευση» χρημάτων, στη συνέχεια παρέμειναν σε κοντινό σημείο επιτηρώντας αναμένοντας κάποιο άτομο να πραγματοποιήσει συναλλαγή.

Ακολούθως, ένα άτομο προσπάθησε να κάνει συναλλαγή-ανάληψη από το μηχάνημα, όμως τα χρήματα «παγιδεύτηκαν» στον αυτοσχέδιο μηχανισμό και, θεωρώντας ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, αποχώρησε.

Στη συνέχεια οι Ρουμάνοι προσέγγισαν το ΑΤΜ, προκειμένου να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό το οποίο είχε «παγιδευτεί», ωστόσο συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...