Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Τριάντα συλλήψεις σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Κόρινθο

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 40 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 5 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού


Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου και του Ξυλοκάστρου Κορινθίας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, κατά την διάρκεια της οποίας, ελέγχθηκαν 180 άτομα, καθώς και 165 οχήματα.

Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν συνολικά 59 άτομα και συνελήφθησαν συνολικά 30 άτομα, που κατηγορούνται ένας για ναρκωτικά, δύο για καταδικαστικά έγγραφα, δύο για κατοχή λαθραίων τσιγάρων, ένας για αντίσταση και απείθεια, τέσσερις για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, μία για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού, έξι για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και δεκατρείς αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 40 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 5 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς και 25 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου εισαγόμενων τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...