Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πέθανε ο πατέρας που είχε πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του

Πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης o 47χρονος γνωστός επιχειρηματίας του Άργους, ο οποίος είχε στρέψει το όπλο στον εαυτό του, επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού προηγουμένως είχε πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του.

Ο τραγικός πατέρας νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου, στον Πειραιά, σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ σε εξαιρετικά κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Το κορίτσι φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, το ένα στο μάγουλο και το άλλο στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο, το οποίο και ανησυχεί ιδιαίτερα τους γιατρούς, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει ανάπηρη για όλη της ζωή.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και κόρη έτρωγαν σε εστιατόριο χωρίς να υπάρξει κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους.

Κάποια στιγμή το κορίτσι σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε προς ένα περίπτερο. Ο πατέρας της την ακολούθησε και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και στο κεφάλι.

Όπως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα το όπλο.

Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα.

Η σφαίρα είχε προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο στέλεχος του εγκεφάλου, το οποίο ελέγχει ζωτικές λειτουργίες όπως η αναπνοή και η πίεση του αίματος, ενώ αποτελεί και κεντρικό κύκλωμα του νευρικού συστήματος.

Σοκ είχε προκαλέσει το χειρόγραφο σημείωμα του 47χρονου, στο οποίο έγραφε προς την εν διαστάσει σύζυγό του: "Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...