Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μητρόπουλος, άνοιξε ενεχυροδανειστήριο χρυσού στην Καλαμάτα

Νέα στροφή στην καριέρα του φαίνεται πως έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Πειραιά Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος φέρεται να έχει ανοίξει ενεχυροδανειστήριο στην Καλαμάτα το οποίο αγοράζει χρυσαφικά και κοσμήματα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μάλιστα, στην ιστοσελίδα messinia-gold όπου διαφημίζει το κατάστημα του «Mitropoulos Gold», έχει τοποθετήσει σε περίοπτη θέση την φωτογραφία του με την υπογραφή του, με το μήνυμα «Αγοράζω άμεσα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε μας», ενώ ένα άλλο από τα μηνύματα το οποίο «κλέβει» τις εντυπώσεις, είναι το ακόλουθο: «Οταν βαριέμαι τα παλιά μου κοσμήματα, τα αλλάζω και κερδίζω άμεσα μετρητά». Οπως είναι αναμενόμενο, έχει προκληθεί έντονη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του πρώην υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, καθώς η εν λόγω δραστηριότητα έχει στοχοποιηθεί από μεγάλη μερίδα πολιτών.

Η ιστοσελίδα του πάντως, αναφέρει πως το κατάστημα λειτουργεί με κρατική άδεια και όπως αναφέρεται το Mitropoulos Gold «εγγυάται αξιοπιστία, εχεμύθεια, ακεραιότητα και εμπιστοσύνη, αλλά και φιλική αντιμετώπιση γιατί γνωρίζουμε την ιδιόμορφη ηθική και συναισθηματική διαδικασία αυτής της ενέργειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...