Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Βόρεια Κυνουρία: Τον έπιασαν στα πράσα την ώρα που τρυγούσε τη χασισοφυτεία του

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ του είχαν στήσει καρτέρι και τον «τσάκωσαν» την ώρα που πήγε να περιποιηθεί τα δενδρύλλια


Η δυσπρόσιτη δασική περιοχή στα ορεινά του δήμου Βόρειας Κυνουρίας μπορεί να βοηθούσε να κρυφτεί η αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε δύο επίπεδα ένας 42χρονος, προσέφερε όμως και την απαραίτητη κάλυψη στους αστυνομικούς της  Ασφαλείας Τρίπολης που είχαν στήσει ενέδρα για να τον πιάσουν στα πράσα!

Όταν ο χασισοκαλλιεργητής έφτασε στην κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση και άρχισε να τρυγεί τα συνολικά 67 δενδρύλλια ύψους από ενάμισι ως τρία μέτρα, οι αστυνομικοί που είχαν θέσει τη φυτεία υπό διακριτική παρακολούθηση πετάχτηκαν από τις θέσεις τους και του έβαλαν χειροπέδες. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με επτά κορμούς αποξηραμένων δενδρυλλίων και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Άργους που ειδοποιήθηκαν να ερευνήσουν το σπίτι του καλλιεργητή, κατέσχεσαν μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 173,2 γραμμαρίων που είχε συγκεντρώσει από τη φυτεία και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...