Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ο Τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ στο Ναύπλιο

Ο Τούρκος ηθοποιός Μουράτ  Γιλντιρίμ κατά την παρουσίαση του βιβλίου της αυτοβιογραφίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο. 


Ο Τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ (MURAT YILTIRIM), γνωστός σε όλους ως Σαββἀς από τη σειρά «Έρωτα και Τιμωρία», βρίσκεται στην Ελλάδα καλεσμένος της UNESCO παραρτήματος Ελλάδος ,για την γνωριμία του με τον Ελληνικό πολιτισμό στα πλαίσια της παρουσίασης ενός βιβλίου για την Ελλάδα και την Τουρκία με τίτλο Μουράτ Γιλντιρίμ γέφυρα πολιτισμών  . 
Χειροφίλημα στη κα Ζηλεμένου...

Ο ηθοποιός έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Παρασκευής 24 Αυγούστου 2013 και διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


 Θα παραμείνει στη χώρα μας για το επόμενο διήμερο. Στο Ναύπλιο έδωσε συνέντευξη τύπου μαζί με την εκπρόσωπο της UNESCO Μαίρη Μαρούλη –Ζηλεμένου ,καθώς και τον Γενικό πρόξενο της Τουρκίας στην Ελλάδα Ιsmail Sefa Yuccer.


Στο πρόγραμμά του εκτός από την Αθήνα, περιλαμβάνει  επισκέψεις στο Ναύπλιο και την Επίδαυρο, όπου ο ηθοποιός θα παρακολουθήσει την τραγωδία του Ευριπίδη «Τρωάδες»  Ο Μουράτ Γιλντιρίμ είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...