Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Συνελήφθησαν οι δράστες που "σήκωσαν" 9 ηλεκτρονικούς υπολογιστές από την πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας

Συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 36 και 45 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο 36χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, αφού μπήκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, αφαίρεσε από τα γραφεία των υπηρεσιών της, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τους οποίους στη συνέχεια τοποθέτησε σε κιβώτια. Κατά την έξοδό του έγινε αντιληπτός και συνελήφθη μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα (9) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, έντεκα (11) οθόνες και διάφορα άλλα εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και δύο κλειδιά του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο 36χρονος, κατόπιν συνεννοήσεως, είχε προμηθευτεί τα ανωτέρω δύο (2) κλειδιά από τον 45χρονο, που είναι εργαζόμενος στο κτίριο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ τα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά είδη αποδόθηκαν στους προϊσταμένους των υπηρεσιών.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...