Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “ Sochi 2014” σε Τρίπολη και Λεβίδι


Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 η Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “ Sochi 2014” θα περάσει από την Τρίπολη και το Λεβίδι στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας η οποία θα ολοκληρωθεί στις ...5 Οκτωβρίου για την Ελλάδα.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κουκάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας τιμή που η Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων θα περάσει και από το Δήμο μας. Στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί και τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας ενώ θα ανάψει και ο βωμός από λαμπαδηδρόμους. Στην τελετή θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων όπως και της ΕΟΕ.

Η διέλευση της φλόγας από την Τρίπολη συμπίπτει με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη για την 192η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς και σίγουρα θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας καθώς είναι αντικείμενο παγκόσμιου ενδιαφέροντος και θα μεταδοθεί από διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης της τελετής είμαστε σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η ιστορία ,ο πολιτισμός και ο φυσικός πλούτος του Δήμου Τρίπολης, όπως αυτά αναδεικνύονται κάθε φορά από τη δημοτική αρχή ,τον φέρνουν πλέον κοντά σε τέτοιες εκδηλώσεις και τούτο μας τιμά ως Τριπολίτες.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νεότερο Δελτίο Τύπου με περισσότερες πληροφορίες για τη διεξαγωγή της τελετής υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...