Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Γύθειο: Εξαρθρώθηκε σπείρα που ρήμαζε σπίτια, καταστήματα και αποθήκες

Οι τρεις άνδρες 61, 39 και 24 ετών, καθώς και μία 55χρονη, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών


Εξαρθρώθηκε κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εγκληματική ομάδα που αποτελείτο από τρεις Αλβανούς και μια ομοεθνή τους που συνελήφθησαν στο Γύθειο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς και της αντίστασης.

Οπως προέκυψε, οι τρεις άνδρες 61, 39 και 24 ετών, καθώς και μία 55χρονη, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε σπίτια, καταστήματα και αποθήκες, ενώ από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, εξιχνιάστηκαν συνολικά 15 περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Γυθείου Λακωνίας, που είχαν διαπράξει από τις 21 Ιουλίου έως και προχθές Τρίτη.

Επίσης, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν χρυσαφικά, κοσμήματα και πλήθος εργαλείων, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και το χρηματικό ποσό των 40.040 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν, ως προϊόντα κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...