Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση του 1ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης


Μετά από την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων από τον εργολάβο που κατασκεύασε το κτήριο που στεγάζεται το 1ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης, η ΔΕΗ αποκατέστησε άμεσα την ηλεκτροδότηση της σχολικής μονάδας. Το πρόβλημα ήταν καθαρά διαδικαστικό και προέκυψε επειδή η ηλεκτροδότηση του κτηρίου γινόταν με εργολαβικό τιμολόγιο και δεν είχαν προσκομιστεί τα απαραίτητα έγγραφα από τον εργολάβο για να γίνει η απαραίτητη μετατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτήριο ανήκει στο κοινωφελές ίδρυμα Αναστάσιος Σχίζα και ο Δήμος Τρίπολης έχει στεγάσει έναντι ενοικίου το 1ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πέτρος Καλτεζιώτης:

"Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες της ΔΕΗ που αποκατέστησαν αμέσως την ηλεκτροδότηση του κτιρίου. Για το πρόβλημα που προέκυψε δεν ευθύνεται ο Δήμος Τρίπολης. Είχαμε ειδοποιήσει για το θέμα αυτό εδώ και πολύ καιρό τόσο τον εργολάβο όσο και το Ίδρυμα. Ενημερώνω τους γονείς ότι την Παρασκευή 1 Μαρτίου το νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει κανονικά. Στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν εργασίες διαμόρφωσης του προαυλίου χώρου του νηπιαγωγείου. Είναι εργασίες που έχουν προγραμματιστεί από την αρχή του έτους αλλά περιμένουμε να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες για να ξεκινήσουμε. Θα κατασκευαστούν παρτέρια στα οποία θα φυτευτούν λουλούδια και θάμνοι, μια εξωτερική μαρμάρινη βρύση, θα τοποθετηθεί ειδικός χλοοτάπητας και παιχνίδια εξωτερικού χώρου για να παίζουν τα μικρά παιδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...