Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πρόσφεραν κρασιά...Αργεντινής σε εκδήλωση - παρωδία για τον τουρισμό στο Ελσίνκι!


Παρωδία ήταν εκδήλωση για την προβολή της Πελοποννήσου στο Ελσίνκι, πρωτεύουσα της Φινλανδίας, την Τρίτη 12 Μαρτίου παρουσία του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Κι ενώ ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του τουρισμού της Πελοποννήσου στους τουριστικού πράκτορες και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, παρόντες ήταν μόνον 40 περίπου άτομα που είχαν την ελάχιστη δυνατή σχέση με τον σκοπό της εκδήλωσης.

Ο πλούτος των φυσικών καλλονών και αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων της Πελοποννήσου παρουσιάστηκε με φτωχή και ερασιτεχνική σειρά διαφανειών.

Προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός του κ. Τατούλη.

Προς έκπληξη δε των λίγων παρευρισκομένων στο δείπνο που επακολούθησε προσφέρθηκαν κρασιά από την Αργεντινή!

Διοργανωτής της εκδήλωσης μετά από ανάθεση της Περιφέρειας ήταν η ιδιωτική εταιρία δημοσίων σχέσεων με έδρα την Κύπρο .

Η χώρα μας κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Φινλανδών τη θερινή περίοδο.

Οι Φινλανδοί τουριστικοί πράκτορες για να ικανοποιήσουν το έντονο ενδιαφέρον για την Ελλάδα αναζητούν νέους τουριστικούς προορισμούς με δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης.
Η Καλαμάτα πληροί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, ώστε να συνδεθεί με εβδομαδιαίες αεροπορικές πτήσεις  με τη Φινλανδία. Όμως, με εκδηλώσεις σαν την προχθεσινή δεν μπορούμε να μιλάμε παρά για κατασπατάληση πόρων και για χαμένες ευκαιρίες.


Β.Π.


1 σχόλιο:

  1. δεν ειναι τυχαιο η κατασταση που ειναι η χωρα.ανοργανωσια,προχειροτητα και ξεπετα.μας λυπαμαι.Εδω στη Μονεμβασια εχει εγκριθει να γινει μαρινα,εχουν εγκριθει ολα[μελετες ολων των τυπων],ειχε ξεκινησει το εργο και απ΄'οτι φαινεται κατι το εχει 'σκαλωσει',ενα εργο υποδομη για ολη τη λακωνια και κατα προεκταση για ολη την πελ/νησο[απασχοληση,επιχειρησεις,εφοδια κλπ].ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.οσο υπαρχουν πολιτικοι των 'ομαδων',ψηφοκυνηγοι,χα΄΄ιρι δεν προκειται να δουμε σε αυτο τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...