Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τρίπολη: Αντιδράσεις για τη διαχείριση των σκουπιδιών

Αντιδράσεις καταγράφονται από τη Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα, για την ανάθεση διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου σε ιδιωτική εταιρεία μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου -ο σύμβουλός της οποίας μειοψήφησε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας- κάνει λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες συζητήσεων, διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων, μεταξύ περιφερειακής Αρχής και επιχειρηματικών ομίλων, ο δε κ. Κοδέλας μιλά για «πάρτι μεγαλοεργολάβων».

«Όλο αυτό το διάστημα στερήθηκαν την ενημέρωση σε όλα τα βασικά στοιχεία της διαδικασίας, ακόμη και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής. Αρνήθηκαν να ενημερώσουν για τη Σύμβαση της Σύμπραξης του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, τα τεύχη δημοπράτησης, τα πρακτικά περαίωσης της διαδικασίας, κ.ά.», αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση και υπογραμμίζει «την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων της περιφέρειας Πελοποννήσου στους επιχειρηματικούς ομίλους θα την πληρώσουν ακριβά οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα, με πανάκριβα τέλη και διαδικασίες δια
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...