Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Σύλληψη 3 ημεδαπών για ληστεία ταχυδρομικού διανομέα στην Κερασίτσα Αρκαδίας

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εγκληματική οργάνωση που είχε διάπραξη ένοπλη ληστεία, σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην Κερασίτσα Αρκαδίας, στις αρχές του Φεβρουαρίου 2012.

Συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, χθες (19-5-2012) το πρωί, 3 ημεδαποί ηλικίας 34, 49 και 48 ετών, όλοι τους μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αναζητούνται ακόμα 3 μέλη της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, αφορά τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και τη διάπραξη ένοπλης ληστείας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, την 1-2-2012 το πρωί, στην Κερασίτσα Αρκαδίας, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί τον Ιανουάριο 2012, από τα Βριλήσσια Αττικής, ακινητοποίησαν ταχυδρομικό διανομέα, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και με την απειλή πιστολιών, του αφαίρεσαν το όχημα, καθώς και το σάκο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ένα μαχαίρι καθώς και ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες για τη διαφυγή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα και των υπολοίπων μελών της οργάνωσης, καθώς και η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

http://newsplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...