Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες που χτύπησαν 78χρονο Ολλανδό στους Μολαούς

Συνελήφθησαν, ύστερα από άμεση και μεθοδική αστυνομική έρευνα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 48 και 45 ετών, κάτοικοι Μολάων Λακωνίας, οι οποίοι χειροδίκησαν και τραυμάτισαν 78χρονο πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόνιμο κάτοικο - επί δεκαεπταετίας - στην περιοχή.

Οι δύο (2) ημεδαποί συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι (13.05.2012) από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Μολάων Λακωνίας, αμέσως μετά την καταγγελία και την εξακρίβωση των στοιχείων τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για απρόκλητη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Επιπλέον, κατηγορούνται για παράνομη κατοχή δύο (2) κυνηγητικών όπλων και ξιφιδίων, τα οποία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι τους παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού.

Τον 78χρονο επισκέπτεται σήμερα (15-5-2012), στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου Ταξίαρχος Ηλίας Γεωργόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, Αστυνομικό Διευθυντή Νικόλαο Ιωαννίδη, στον οποίο, εκφράζοντας τη λύπη τους για το ατυχές περιστατικό, ανακοίνωσαν την άμεση σύλληψη των δύο (2) δραστών και την παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη.

Το περιστατικό του τραυματισμού, συνέβη προχθές (13-5-2012) το πρωί, στην παραλία Πορί Μονεμβασιάς Λακωνίας, όταν δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση των δύο ημεδαπών, οι οποίοι στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

Ο 78χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων και σήμερα νοσηλεύεται στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, υπό την εποπτεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...