Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ναύπλιο: Μέλη του ΠΑΣΟΚ "τα έχωσαν" στο Βενιζέλο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά το τέος της ομιλίας του στο Ναύπλιο έδωσε το λόγο σε κάποια μέλη του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να του υποβάλουν ερωτήσεις. Κάποιες από αυτές όμως σίγουρα δεν τις περίμενε....


Ο Ευ. Βενιζέλος αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του ΠΑΣΟΚ της περιοχής του Ναυπλίου να του κάνουν ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούν.

Η διαδικασία ήταν να γίνουν συνολικά κάποιες ερωτήσεις και στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος να δλωσει απαντήσεις.

Ωστόσο, κάποιοι φίλοι του ΠΑΣΟΚ τελικά είχαν λίγο πιο άγριες διαθέσεις και οι ερωτήσεις τους ήταν ιδιάιτερα αιχμηρές... Συγκεκριμένα, ένα καθηγητής μέσης εκπαίδευσης πήρε το λόγο και ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να του απαντήσει πως η συνταξιούχος συγγενής του με 600 ευρώ θα καταφέρει να επιβιώσει τον επόμενο χειμώνα, με την τιμή του πετρελάιου στα ύψη, καθώς και ο ίδιος με τον μειωμένο μισθό του.

Επίσης μία γυναίκα μητέρα παιδιών, σηκώθηκε και έδωσε στον κ. Βενιζέλο να διαβάσει ο ίδιος τη βεβαίωση αποδοχών της. Του ζήτησε μάλιστα να πει δυνατά το ποσό που ήταν 390 ευρώ, ρωτώντας τον πως μπορεί κάποιος να επιβιώσει με αυτά τα χρήματα.

Ακόμη μία ιδιάιτερα αιχμηρή ερώτηση που απευθύνθηκε στον κ. Βενιζέλο ήταν για ποιο λόγο μπήκε η Ελλάδα στο ΔΝΤ και αν αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που μάλλον από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ δεν περίμενε τέτοιες ερωτήσεις, απάντησε γενικολογώντας για την πορεία του ΠΑΣΟΚ επικεντρωμένος στην προσφορά του κόμματος και σχετικά με το ΔΝΤ απάντησε πως ακόμη και αν είχε αποφευχθεί κάτι τέτοιο θα ήταν παροδικό και τελικά όπως η υπόλοιπη Ευρώπη, εκεί θα κατέληγε και η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...