Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Καλαμάτα: Βελτιώνεται η υγεία των τριών τραυματισμένων αστυνομικών

Βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση της υγείας των 3 αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας που τραυματίστηκαν στη συμπλοκή της οδού Ευριπίδου με τους αδίστακτους κακοποιούς - μέλη της μεγάλης συμμορίας των "ληστών με τις βαριοπούλες".

Από την Ασφάλεια Καλαμάτας οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση που οδήγησε στον αποδεκατισμό της υπηρεσίας συνεχίζονται και μετά την εξάρθρωση της συμμορίας, που ανακοινώθηκε προχθές από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μεταξύ των όσων διερευνώνται είναι ένα αυτοκίνητο, που βρέθηκε παρκαρισμένο κοντά στην πολυκατοικία όπου έγινε η συμπλοκή και φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Πρόκειται για ένα μαύρο Renault Megane το οποίο πιθανότατα χρησιμοποιούσαν οι κακοποιοί για τις μετακινήσεις τους.


Να σημειωθεί πως ο 4ος δράστης που συνελήφθη τη Δευτέρα στον Ταύρο Αττικής είναι ο άντρας που φέρεται να είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στην Καλαμάτα. Οι δύο κακοποιοί που έχουν κριθεί προφυλακιστέοι οδηγήθηκαν τελικά προχθές στη φυλακή, ενώ ο τραυματισμένος κακοποιός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας φρουρούμενος.

Να θυμίσουμε πως η 11μελής τουλάχιστον σπείρα Ελλήνων κακοποιών, χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό, είχε πραγματοποιήσει την τελευταία 2ετία τουλάχιστον 18 ένοπλες ληστείες με λεία άνω των 2 εκ. ευρώ, καθώς επίσης 16 κλοπές αυτοκινήτων. Σε 3 περιπτώσεις οι κακοποιοί ήρθαν αντιμέτωποι με αστυνομικούς και 2 φορές πυροβόλησαν εναντίον τους με καλάσνικοφ - με συνέπεια τον τραυματισμό των 3 αστυνομικών στην Καλαμάτα.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας οδήγησαν στην εξάρθρωση της συμμορίας που εδώ και πολύ καιρό απασχολούσε την Αστυνομία πανελλαδικά. Σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες εντοπίστηκαν αρκετά από τα διαμερίσματα που είχαν νοικιάσει οι ληστές σε διάφορες πόλεις, με στόχο να οργανώνουν τα "χτυπήματά" τους και να κρύβονται.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...