Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε θέματα Οδικής Ασφάλειας στο Ναύπλιο

Το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, θα πραγματοποιήσουν διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, την 30 και 31 Μαΐου 2012 στο Ναύπλιο Αργολίδας, για θέματα Οδικής Ασφάλειας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθητές, εκπροσώπους των συλλόγων δασκάλων και καθηγητών, εκπροσώπους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, επαγγελματίες οδηγούς, προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και σε όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το ευαίσθητο θέμα της οδικής ασφάλειας και της ασφαλούς οδήγησης.
Ειδικότερα, την Τετάρτη (30-5-2012, ώρες 08:30 έως 13:30 και 17:00 έως 20:30) και την Πέμπτη (31-5-2012, ώρες 08:30 έως 14:30), στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση σε προσομοιωτές οδήγησης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας « Πάνος Μυλωνάς » (Ι.Ο.ΑΣ.).
Επιπλέον την Πέμπτη (31-5-2012) και ώρα 19:00’, στο «Βουλευτικό» στο Ναύπλιο, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχο Ανδρέα Κορδολαίμη, καθώς και από άλλους εξειδικευμένους ομιλητές, για θέματα οδικής ασφάλειας.
Η Ελληνική Αστυνομία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής ασφάλειας, έχει ως σκοπό να συμβάλλει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, μέσα από την διοργάνωση αυτού του σεμιναρίου, υπενθυμίζοντας σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...