Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πύργος: Με 4 χιλ. ευρώ έφυγε από αρτοποιείο αλλά την "τσάκωσαν"

Το ποσό των 4 χιλ. ευρώ απέσπασε από αρτοποιείο στον Πύργο, μια αθίγγανη γυναίκα κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.
Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, εισήλθε στο χώρο του αρτοποιείου, μαζί με ένα ανήλικο αγόρι, με το πρόσχημα να ζητήσει ελεημοσύνη και πριν γίνει αντιληπτή από τους υπεύθυνους κατάφερε να αποσπάσει από την τσάντα της ιδιοκτήτριας το ποσό των 4 χιλ. ευρώ που είχε μέσα στο πορτοφόλι της και να φύγει χωρίς ωστόσο να προλάβει να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ειδικότερα όπως λένε οι πληροφορίες η αθίγγανη μπήκε στο αρτοποιείο και απασχολώντας το προσωπικό ζητώντας ελεημοσύνη, ο ανήλικος που ήταν μαζί της πιθανόν εισήλθε στην εσωτερική μεριά του πάγκου με αποτέλεσμα να αποσπάσει από την τσάντα της ιδιοκτήτριας το πορτοφόλι της.

Ωστόσο όταν η ιδιοκτήτρια κατάλαβε την κλοπή των χρημάτων, την αθίγγανη γυναίκα «μαρτύρησε» το γεγονός πως είχε καθυστερήσει να αποχωρήσει από το κατάστημα αλλά και πως εκείνη την ώρα δεν υπήρχε δεύτερος πελάτης στο αρτοποιείο.

Της κλοπής επιλήφθηκαν οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν την αθίγγανη και να την συλλάβουν χθες το μεσημέρι. Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια με την διαδικασία του αυτοφώρου.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...