Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Νικολόπουλος: Αγωνία μας να προλάβουμε τα χειρότερα

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη λαϊκή παράταξη της Ελλάδας, η μεγάλη φιλοευρωπαϊκή παράταξη, που έχει δικαιωθεί πλήρως μέχρι τώρα και θα δικαιωθεί και στο μέλλον. Ο αγώνας του Αντώνη Σαμαρά γίνεται όμως να μην δικαιώνεται η παράταξη εκ των υστέρων, και μάλιστα με πικρό ή οδυνηρό τρόπο για την πατρίδα. Η αγωνία μας είναι να προλάβουμε τα χειρότερα και όχι να τρέχουμε μετά να επουλώσουμε τις πληγές».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος, σε συγκέντρωση στελεχών που πραγματοποίησε τη Δευτέρα στην Κ. Αχαΐα, αναφερόμενος στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ανέφερε:

«Ο Αντώνης Σαμαράς, πρώτος απ’ όλους είπε για τα δεινά που θα φέρει το μνημόνιο στον λαό, αλλά και για την ματαιότητα μιας προσπάθειας που στηρίζεται στην μονόπλευρη λιτότητα. Πρώτος απ’ όλους βγήκε στην Ευρώπη και τα έβαλε με τους υπερασπιστές αυτής της λαθεμένης πολιτικής και όλοι εμείς θυμόμαστε τις αντιδράσεις που τότε υπήρξαν εις βάρος του, από το κυβερνών ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον γερμανικό άξονα στην Ευρώπη. Ήταν όμως ο ίδιος, που όταν η χώρα έφτασε στο παρά ένα της εξόδου από την ευρωζώνη, προτίμησε να θυσιάσει έναν εκλογικό θρίαμβο προς χάριν της πατρίδας. Ναι, συνυπέγραψε το δεύτερο μνημόνιο για να κερδίσει χρόνο η Ελλάδα και να μπορεί να είναι μέσα στο παιχνίδι τώρα που όλα δείχνουν ότι αλλάζουν στην Ευρώπη και η πολιτική της Μέρκελ στραπατσάρεται ακόμα και μέσα στη χώρα της.

Ο Αντώνης Σαμαράς, προεκλογικά ζήτησε αυτοδυναμία διαβλέποντας τον κίνδυνο ακυβερνησίας. Αυτό που τώρα ζούμε, δηλαδή. Ο λαός αποφάσισε διαφορετικά και φυσικά το σεβόμαστε. Και επειδή το σεβόμαστε, ο Σαμαράς, χωρίς να τον νοιάζει για τη δική του θέση, δηλώνει έτοιμος να συναινέσει σε κυβέρνηση που είτε θα συμμετέχει, είτε όχι η Νέα Δημοκρατία. Ακόμα και έτσι όμως, ενώ η ΝΔ προσφέρει τη δική της δύναμη για να μπορέσει ο κ. Τσίπρας να βγει στην Ευρώπη και να διαπραγματευτεί με τη δύναμη ολόκληρου του έθνους, αποδεικνύεται πως η προεκλογική ρητορεία του κ. Τσίπρα δεν ήταν αληθινή. Μοναδικός στόχος της ήταν τα… ψηφαλάκια των απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κυβερνήσει, ακόμα και αν είχε την στήριξη 300 βουλευτών! Γιατί δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη. Και 60% να έπαιρνε, θα έβρισκε τρόπο να πάμε πάλι σε εκλογές…

Να είστε βέβαιοι λοιπόν, ότι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν φοβάται τη βαριά ευθύνη, είναι η Νέα Δημοκρατία. Και αν τελικά πάμε σε εκλογές, πιστεύω πως ο λαός μας θα αντιληφθεί την πραγματικότητα που στις 6 Μαΐου δεν είδε, προτάσσοντας την δίκαιη οργή και αγανάκτησή του…».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...