Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Νοσοκομείο Πύργου: Σε τρεις εβδομάδες η λειτουργία του

Σε τρεις (3) βδομάδες, σύμφωνα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Πύργου προβέπεται να λειτουργήσει το Νοσοκομείο Πύργου.Σε δύο βδομάδες θα έλθουν οι μετασχηματιστές και χρειάζεται και μια εβδομάδα γιά δοκιμές απο την ΔΕΠΑΝΟΜ.

Αυτά δήλωσαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος και η διευθύντρια του Νοσοκομείου Πύργου κα. Ελένη Φιλοποπούλου, και ο γιατρός κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, σε συνέντευξη τύπου σήμερα ο μεσημέρι στο Νοσοκομείο Πύργου.

Το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών, σύμφωνα με την διευθύντρια, θα ανέλθει στο 1.000.000 ευρώ, ποσό που ήδη έχει διατεθεί απο το Υπουργείο και υπάρχει σε ειδικό λογαριασμό του Νοσοκομείου.

Σημειώνουμε ότι οι μετασχηματιστές θα τοποθετηθούν πάλι στο δεύτερο υπόγειο του Νοσοκομείου.

Σε ερώτησή μας αν πάλι υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσει πάλι το Νοσοκομείο σε μελλοντική δυνατή βροχή απάντησε ότι η ΔΕΠΑΝΟΜ και το ΤΕΕ εκπονούν μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας γιά την περιοχή του Νοσοκομείου.

Σε ερώτησή μας αν υπάρχουν ευθύνες που πλημμύρισε το Νοσοκομείο η διευθύντρια απάντησε ότι το θέμα εξετάζει ο Εισαγγελέας και ότι και η ίδια έχει καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...