Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ανοιχτή συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ Αχαΐας

Η χώρα οδεύει προς δεύτερες εκλογές. Η Δημοκρατική Αριστερά έκανε ότι ήταν δυνατόν με το ποσοστό του 6,11% που μας τίμησε με την ψήφο του, ώστε να μην υπάρξει προσφυγή της χώρας σε νέες εκλογές. Στηρίξαμε την προοπτική μιας αριστερής Κυβέρνησης και όταν αυτήν δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί επιμείναμε στην λύση μιας Οικουμενικής Κυβέρνησης με φερέγγυα πολιτικά πρόσωπα. Προτείναμε να υπάρξει ειδική ρητή δέσμευση των πολιτικών δυνάμεων που θα συμμετείχαν για την άμεση έναρξη συστηματικής και επίπονης διαπραγμάτευσης για την αποδέσμευση από τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο. Κυβέρνηση που θα προχωρούσε παράλληλα στην άρση της μείωσης των κατώτερων μισθών, θα δεσμευόταν για τη διεκδίκηση της χρονικής επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας, την υλοποίηση αναπτυξιακών μέτρων, την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων και διαπραγματεύσεων και τέλος για ριζικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα.

Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους και η κάθε πολιτική δύναμη ας αναλάβει τις δικές της ευθύνες. Η Δημοκρατική Αριστερά και ο Πρόεδρος της δεχτήκαν μια απίστευτη επίθεση λάσπης και παραπληροφόρησης. Η συνέπεια μας απέδειξε ότι η ΔΗΜΑΡ είναι πραγματικά και υπεύθυνη και συνεπής Αριστερά στην οποία το κομματικό συμφέρον ουδέποτε κυριαρχεί σαν κριτήριο.

Θα δώσουμε αυτή την δεύτερη εκλογική μάχη με τις ίδιες άξιες και στόχους. Με ανύπαρκτα οικονομικά μέσα άλλα με ενθουσιασμό οι δυνάμεις της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαΐας θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους και την συζήτηση με την κοινωνία και τους πολίτες. Είμαστε έτοιμοι από καιρό για να δώσουμε κυβέρνηση που θα απαγκιστρώσει την χώρα από το αδιέξοδο Μνημόνιο και θα μετατοπίσει την πολιτική ζωή του τόπου από την βαθιά συντηρητική θέση και κατάσταση στην οποία την έχουν φέρει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, σε μια προοδευτική κατεύθυνση.

Την Κυριακή 20-5-2012 ώρα 6.00 μμ στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης (Κανακάρη 143 & Γεροκωστοπούλου, 3ος Όροφος) θα συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας για να συζητήσει την εκλογική προετοιμασία του Κόμματος. Περά από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής καλούμε και τα μέλη της ΔΗΜΑΡ και τους φίλους της καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...